Opinie o agencji nieruchomości Małgorzaty Borawskiej

Dodaj własną opinię

Vv
Dodaj
Z. Grochowsk
2017-08-18 18:45
Bardzo się cieszę, że skorzystałem z pomocy Państwa firmy przy wynajmie mieszkania. Pani Karolina znalazła mi świetnych lokatorów w krótkim czasie, a także zadbała i zorganizowała zabezpieczenie prawne. Jestem zadowolony i na pewno będę polecał kontakt z Państwa firmą innym. Pozdrawiam!
Marek Grześkowiak
2017-07-03 23:38
Szukając agencji nieruchomości kierowaliśmy się z żoną opiniami osób, które korzystały z tej formy wsparcia w procesie sprzedaży nieruchomości. Po przewertowaniu sporego "kawałka" internetu wybraliśmy agencję Pani Małgorzaty Borawskiej. Opiekunką naszej transakcji była Pani Monika Burska, która jak czytaliśmy poniżej, ma szczęśliwą rękę i za Jej pomocą udało się domknąć sprawę sprzedaży mieszkania w dwa miesiące. A byliśmy przygotowani psychicznie na wielomiesięczne oczekiwanie na zainteresowanego kupnem. W końcowej fazie transakcji czyli podczas przygotowania aktu notarialnego i podczas samego aktu obecna była Pani Małgorzata, która z wielkim spokojem i taktem poprowadziła nas "za rączkę" do szczęśliwego finału. Dziękujemy!
Piotr Kurek
2017-05-19 07:46
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Karoliną z agencji nieruchomości Małgorzaty Borkowskiej. Pani Karolina okazała się kompetentnym-fachowym , rzetelnym i profesjonalnie przygotowanym a przede wszystkim cierpliwym agentem dzięki któremu szybko i bez żadnych komplikacji sprzedaliśmy mieszkanie. Jeszcze raz bardzo dziękuje Pani Karolinie za owocną współpracę.
Jerzy Tomaszewski
2017-05-10 11:00
Korzystając z pomocy Agencji Małgorzaty Borawskiej sprzedałem dom i kupiłem mieszkanie. Skutecznie i szybko. Dziękując, chcę podkreślić profesjonalizm i zaangażowanie, opiekującej się mną, pani Moniki Burskiej. To dzięki Jej kompetencjom, cierpliwości i życzliwości czułem się bezpieczny i wyczerpująco poinformowany przy obydwu transakcjach. Do tego wszystkiego należy dołączyć kulturę osobistą, uśmiech i poczucie humoru. Pani Moniko, raz jeszcze serdecznie Dziękuję.
Igor Kobek
2017-05-02 15:45
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z agencją nieruchomości Pani Małgorzaty Borawskiej. Szczególnie z pomocy i zaangażowania Pani Moniki Burskiej, która zawsze była bardzo pomocna, zorganizowana z zainteresowanymi klientami jak i z komunikacją urzędową. Z całym przekonaniem polecam i serdecznie dziękuję.
Halina Tarud-Brodowska
2017-05-01 18:03
Bardzo polecam tę agencję i bardzo dziękuję pani Monice Burskiej. Dzięki niej wynajęłam dwa mieszkania. Po raz pierwszy spotkałam się z takim zaangażowaniem, profesjonalizmem i serdecznością. Polecam wszystkim, którym zależy na spokojnymi fachowym załatwieniu transakcji. Jeszcze raz bardzo dziękuję pani Monice i serdecznie pozdrawiam.
Agnieszka Gabryszewska
2017-04-29 20:34
Cieszę się, że z pomocą Pani Moniki z Agencji udało się wynająć w miarę szybko apartament. Klienci fajni i też zadowoleni.
Malgorzata Dyja
2017-04-27 13:36
Jestem bardzo zadowolona.Panią Małgosię Borawską znalazłam w internecie sugerując się opiniami i szukając kameralnej agencji i w żadnym razie giganta. Mieszkanie sprzedało się sprawnie.Pani Małgosia przejęła sprawy i załatwiała wszystko. Pełen profesjonalizm , ciepłe podejście do klienta i zaangażowanie. DZIĘKUJĘ.
Edward Krajewski
2017-04-22 10:07
Doradztwo kompletne. Bardzo dziękuję. Profesjonalizm w każdym calu.
Elżbieta Lebiedzińska
2017-02-27 14:14
Korzystałam ze współpracy z Agencją Pani Małgorzaty Borawskiej przy wynajmie mieszkania na Żoliborzu. Dzięki zaangażowaniu, wytrwałości i profesjonalizmowi Pani Małgorzaty udało nam sie sfinalizować transakcję. Bardzo gorąco polecam i dziekuję za pomoc!
Elżbieta Żeglicka-Małolepsza
2017-01-30 14:36
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Małgorzatą Borawską. Pomogła mi już po raz drugi wynająć mieszkanie (a nie było łatwo). Dzięki Jej zaangażowaniu i dobrym radom udało się! Z całym przekonaniem polecam. Po prostu: Na kłopoty Borawska! Pani Małgorzato, serdecznie dziękuję.
Agnieszka Z
2017-01-06 22:57
Dzięki dużemu zaangażowaniu Pani Małgosi udało nam się kupić mieszkanie w Warszawie. Jesteśmy spoza Warszawy zatem zorganizowanie przeglądu ofert na rynku następnie oglądania wybranych mieszań i wreszcie dogrania całej transakcji zakupu wymagało wiele pracy i przede wszystkim kunsztu organizatorskiego. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przeprowadzenia transakcji od jej początku do samego końca. Pani Małgosia na bieżąca odpowiadała na nasze zapytania i wątpliwości, służyła fachową radą i była z nami w kontakcie. Gorąco polecamy także w przypadku transakcji "na odległość"!
Katarzyna T.
2016-12-19 08:37
Korzystaliśmy z mężem z pośrednictwa Agencji Nieruchomości Małgorzaty Borawskiej przy zakupie mieszkania. Zarówno pani Małgorzata, jak i pani Monika Burska, z którą bezpośrednio współpracowaliśmy, okazały się nie tylko konkretnymi i rzetelnymi profesjonalistkami, ale także wyrozumiałymi i cierpliwymi osobami. Polecam wszystkim, którym zależy na spokojnym przeprowadzeniu transakcji przy jednoczesnym poczuciu bycia kimś więcej niż tylko kolejną "sprawą".
AGATA
2016-11-22 09:28
Bardzo polecam Agencję Pani Małgorzaty. Jest to solidna firma, nie zawiodłam się. Pani Małgorzata jest przemiłą i konkretną osobą. Jako właściciel uczestniczy we wszystkich spotkaniach dwóch stron (przy podpisaniu umowy przedwstępnej/rezerwacyjnej i akcie notarialnym), zarówno Sprzedających, jak i Kupujących. Profesjonalizm i spokój. Moim opiekunem była Pani Monika Burska, przemiła osoba a przy tym spokojna ale nie dajcie Państwo się zwieść temu spokojowi jest to bardzo przebojowa i profesjonalna pracownica Agencji Nieruchomości Pani Małgorzaty Borawskiej. Pani Monika Burska zajmowała się sprzedażą mojego mieszkania, bez zwłoki umawiała się z klientami, zawsze odbierała telefon, po prostu odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Agencję Nieruchomości Pani Małgorzaty Borawskiej wybrałam z internetu, nie lubię dużych komercyjnych agencji, których jest bardzo dużo i NIE ŻAŁUJE!!! Właśnie zaletą tej Agencji jest to, że całemu Zespołowi zależy aby klient był zadowolony i nie miał wrażenia że jest jednym z wielu, tylko że zarówno on sam jak i jego "sprawa" jest ważna. BARDZO POLECAM A NIE BĘDZIECIE ROZCZAROWANI!!!!
Katarzyna Malesa
2016-08-11 19:09
Gorąco polecam Agencję Nieruchomości Pani Małgosi. Usiłowałam wynająć mieszkanie w trudnym, wakacyjnym okresie. Pani Małgosia i jej zespół szybko i profesjonalnie mi pomogli znaleźć najemców oraz wypełnić wszelkie formalności. Bardzo dziękuję
Agnieszka Grochowska
2016-06-23 23:26
Polecam Panią Małgosię.Wraz z mężem kupiliśmy mieszkanie poprzez Agencję Pani Małgosi. Transakcja była problematyczna ale wspólnymi siłami udało się rozwiązać wszystkie problemy. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam
Ewa Choma
2016-05-24 11:20
Wraz z mężem kupiliśmy mieszkanie poprzez Agencję Pani Małgosi.Początki były trochę trudne ale dzięki spokojowi i profesjonalizmowi Pani Małgosi szybko i sprawnie sfinalizowaliśmy umowę.Polecam wszystkim Agencję Pani Małgosi i jeszcze raz dziękuję za pomoc.Ewa Choma
Paulina Lewandowska
2016-05-09 10:25
Wraz z mężem sprzedaliśmy mieszkanie poprzez Agencję Pani Małgosi. Transakcja nie należała do najprostszych i niejedna Agencja w Warszawie poległa już na jej samym początku. Na szczęście w porę natrafiliśmy na Panią Małgosię, która niczym nasz "Anioł Stróż" pomogła nam przebrnąć przez biurokracje, która w naszym przypadku naprawdę spędzała nam sen z powiek. Mieszkanie sprzedaliśmy wręcz błyskawicznie, za cenę , która nas interesowała , dzięki negocjacjom , które prowadziła w naszym imieniu Pani Małgosia. Szczerze polecam.
Ania Łukasik
2016-04-22 06:57
W wielu przypadkach sprzedaż mieszkania to nie tylko transakcja handlowa ale często sprawa staje się bardzo emocjonalna. Często z mieszkaniem które zbywamy łączy nas wiele wspomnień. Tak było w moim przypadku. Dzięki Pani Małgosi cała proces sprzedaży mieszkania w żaden sposób nie był uciążliwy. Świetne przygotowanie, profesjonalizm. To osoba której można zaufać i nie sprawdzać z pietyzmem każdego dokumentu, bo te są przygotowane należycie. Kontakt do Pani Małgosi otrzymałam od przyjaciół i sama już Panią Małgosię poleciłam.
Andrzej Kryspin
2016-04-08 08:38
Agencja podeszła do zlecenia firmowego z profesjonalizmem i szybko zrealizowała zlecenie. Polecam Klientom korzystanie z Agencji Pani M.Borawskiej
Elżbieta Komorowska
2016-03-23 16:32
Pani Borawska w profesjonalny i sprawny sposób pomogła mi w zakupie mieszkania. Cały proces przebiegł bez zarzutu, za co bardzo dziękuję, a wszystkim zainteresowanym serdecznie polecam korzystanie z usług Pani Małgorzaty.
Natalia Rakowska
2016-02-10 21:44
Pani Małgosia bardzo sprawnie i z zaangażowaniem przeprowadziła proces wynajmu mojego nowego mieszkania. Wszystko na najwyższym poziomie i z życzliwym podejściem do klienta. Serdecznie polecam!
Krzysztof Kulpa
2016-01-01 20:53
Pani Małgorzata to z pewnością najbardziej profesjonalny pośrednik nieruchomości z takim spotkałem się w Warszawie. Podpisywanie umowy przebiegało sprawnie, wszystkie dokumenty zostały przygotowane poprawnie, bardzo łatwo złapaliśmy kontakt(co jest ważne w tej branży) ponadto zawsze mogłem liczyć na wsparcie w drobnych kwestiach już po zakończeniu usługi co jest ogromnym plusem i potwierdzeniem na to, że Pani Małgorzata dba o swoich klientów i wykonuje swoje zadanie na 110%.
Małgorzata Kaźmierczak
2015-12-28 08:51
Miałam dużo szczęścia kiedy znajomy polecił mi panią Borawską. Pani Małgosia przeprowadziła mnie przez cały proces najmu mieszkania co było dla mnie trudne gdyż jestem spoza Warszawy , moja wiedza odnośnie wynajmu i całego procesu była zerowa. Najważniejsze było dla mnie,że mogłam zostawić klucze od swojej nieruchomości w zaufanych rękach pani Borawskiej i spokojnie wrócić do domu. Przyjechałam do Warszawy jedynie na podpisanie umowy. Dzięki pani Małosi mam uroczych najemców i gorąco polecam tę firmę.
Włodzimierz Zbiniewicz
2015-12-20 13:19
Pani Małgorzata Borawska została nam polecona przez przyjaciół. Jest to osoba profesjonalna, przyjazna i bezpośrednia. Przez ostatnie pięć lat towarzyszyła nam w naszych licznych sprawach mieszkaniowych. Była przy tym zupełna jasność przekazu - to jest OK, to będzie trudne, ale spróbuję, tego się nie da zrobić. W ciągu ostatnich dwóch lat p. Borawska sprzedała dwa mieszkania należące do naszej rodziny, w szybkim czasie i po dobrej cenie. Najważniejszą rzeczą dla mnie było jednak to, że mogłem jej w pełnym zaufaniu powierzyć interesy. Na codzień nie ma mnie w Warszawie, ale o nic nie musiałem się martwić. Żadnego stresu. Za ten komfort psychiczny szczerze jej dziękuję. Mogę śmiało polecić wszystkim usługi maklerskie p. Małgorzaty Borawskiej.
Elżbieta Żeglicka-Małolepsza
2015-11-27 18:34
3.11.2015r. zdecydowałam się skorzystać z usług Biura Nieruchomości Małgorzaty Borawskiej. Pierwsze spotkanie miał miejsce 10.11 a już 26.11 wręczyłam Najemcy klucze do mieszkania (zawrotne tempo, zważywszy porę roku)! Pani Małgorzata zadziałała bardzo skutecznie, energicznie i oczywiście profesjonalnie, tworząc przy tym atmosferę pozbawioną dystansu. Serdecznie dziękuję - wdzięczna klientka.
Zofia Oskierko
2015-11-09 12:42
Korzystaliśmy z usług agencji p. Małgorzaty Borawskiej w ostatnim czasie i byliśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Profesjonalizm, punktualność, zaangażowanie, dostępność, wysoka kultura i pełne zrozumienie potrzeb obu stron. Jest to wyjątkowa Agencja Nieruchomości i każdemu możemy ją polecić. W przyszłości też chętnie sami do niej wrócimy. Życzymy powodzenia i dziękujemy za pomoc.
Patryk z Warszawy
2015-10-13 11:34
Pani Małgorzata pomogła mi i mojemu wspólnikowi w podpisaniu umowy najmu lokalu użytkowego. Negocjowała z właścicielem wszystkie ważne dla nas sprawy. Przygotowała umowę poszerzoną o kilka punktów ze względu na charakterystykę prowadzonej przez nas działalności. Podczas spotkań Pani Małgorzata pozostawiała dużą swobodę i czas na przemyślenie, była elastyczna co do godzin spotkań, zawsze dostępna pod podanym nr. telefonu. Z pewnością skorzystam jeszcze z usług tej firmy. Polecam znajomym
Zofia Burzykowska
2015-10-12 19:14
Pani Borawska w rekordowo krótkim czasie pomogła mi kupić dwa lokale użytkowe dokładnie odpowiadające moim trudnym do spełnienia wymaganiom. Teraz z powodzeniem pośredniczy w ich wynajmowaniu. Polecam
Łukasz Wichowski
2015-09-22 17:55
Współpracowałem z Panią Małgorzatą i szczerze mogę polecić, przez cały proces wynajmu zostałem poprowadzony za rękę. Pani Małgorzata udziela odpowiedzi na wszelkie pytanie, liczne telefony i SMSy ode mnie jej nie przeraziły i mimo to wydawało mi się jakbym rozmawiał z kimś kogo znam od dłuższego czasu. Mój brak wiedzy w kwestiach prawnych nie był przeszkodą, wszelkie niuanse zostały mi doskonale wytłumaczone. Polecam i pozdrawiam.
Krzysztof Jamroziak
2015-08-07 22:48
Korzystaliśmy z żoną z pomocy Agencji Pani Małgorzaty dwukrotnie i za każdym razem byliśmy pod wrażeniem kompetencji, błyskawicznego tempa znalezienia odpowiedniego dla nas mieszkania i przede wszystkim niezwykle miłego, bezpośredniego kontaktu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obu wynajmowanych mieszkań. Bardzo polecamy firmę Pani Małgorzaty! Krzysztof Jamroziak
Jowita Stefańska
2015-07-13 20:53
Profesjonalnie, skutecznie, terminowo, sprawnie, z pełnym zaangażowaniem w oczekiwania Klienta, a do tego przyjemnie. POLECAM.
Aurélien Denêtre
2015-05-05 10:12
I'm from France and that was a pleasure to deal with Karolina Kollat. She is very professional and available. The barrier of the country was not a problem and she always find solution. A perfect contact for a perfect Deal. Highly recommended !
Alex Podvysotskiy
2015-04-26 22:43
It was a great pleasure to work with Karolina Kollat! A very professional, responsive and proactive advisor in a search for a property that fit well my indicated requirements. And also, very supportive in negotiating a contract with the landlord. Highly recommended!
Marek Łuczkiewicz
2015-04-25 13:59
Pani Małgorzata to idealny kompromis pomiędzy skutecznością działania, a angażowaniem klienta w proces. Wyjątkowo rzadko mam przyjemność spotkać się z takim profesjonalizmem działania. Dlatego polecam współpracę z Panią Małgorzatą, a i sam na pewno wrócę jeśli będę potrzebował sprzedać lub kupić nieruchomość
Adam Sobótka
2015-03-13 19:19
Bardzo przyjemna, profesionalna wpółpraca i co najważniejsze szybko tak jak mi zależało,osoba godna polecenia
Dominika
2015-01-25 20:30
Pani Małgorzata jest kompetentną osobą otwartą na ludzi, dotrzymuje danego słowa i dba o wszystkie szczegóły. Umiejętnie dochodzi do konsensusu dbając o zadowolenie obu zainteresowanych stron. Godna zaufania, można polegać na jej intuicji.
Ewa Biedroń
2015-01-09 13:46
Zespół Pani Małgorzaty to naprawdę profesjonalistki. Pani Karolina Kolatt, dzięki której bardzo szybko udało mi się wynająć mieszkanie to osoba miła, cierpliwa, kompetentna i co najważniejsze w tym zawodzie - słowna. Współpraca z nią to prawdziwa przyjemność. A wiem co mówię, bo z kilkoma "agencjami nieruchomości" miałam wcześniej do czynienia. Szczerze polecam współpracę z biurem Pani Małgorzaty i jeżeli kiedykolwiek jeszcze będę potrzebowała pomocy - na pewno zwrócę się tylko do tej Agencji. Miłe Panie - tak trzymać.
Hanna Kasprzyk
2014-12-29 19:16
Profesjonalizm, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm. Pani Małgorzata zajmowała się wynajęciem mojego mieszkania. I do jego wynajęcia doprowadziła!. Wsłuchiwała się w moje wymagania i wykazała wiele cierpliwości. Całość 'operacji' trwała krótko. Więc z czystym sumieniem polecam!
Zdzisław Jabłoński
2014-12-15 19:51
Myślę że agencja nieruchomości Małgorzaty Borawskiej tworzy zgrany zespół wraz panią Karoliną Kollat współpracuję z nimi ok.7--8 lat na lokatora oczekiwałem tydzień zamieszkał przez okres 2 lata 8 m-cy tydzień temu to jest 10-12-2014 r mi klientkę z podpisaniem umowy na okres 4 lat.Pełna satysfakcja z obu stron Dziewczyny trzymajcie tak dalej Pełen profesjonalizm POLECAM i POZDRAWIAM do zobaczenia za lat 4 Dodam na koniec ogłoszenie moje było zamieszczone w 6 agencjach do dnia dzisiejszego ani jednego zgłoszenia telefonicznego z wiadomością w słuchawce mam dla Pana osobę celem wynajęcia mieszkania Jeszcze raz POLECAM
Łukasz Żelechowski
2014-11-25 15:04
Bardzo sprawne i profesjonalne pośrednictwo w zakupie mieszkania. Dziękuję i z pełnym przekonaniem polecam innym usługi Pani Małgorzaty Borawskiej.
Anita Ruczko
2014-11-18 15:49
Jaką wielką rzadkością u nas w kraju, jest firma w której naprawdę myśli się o kliencie. Chęć uproszczenia, pomocy, wsparcia jest wprost niewiarygodna. Ile przyjemności daje współpraca kiedy z góry wiadomo co będzie wymagane aby do końca załatwić wszystkie potrzebne sprawy. Taką firmą jest Agencja Nieruchomości Pani Małgorzaty Borawskiej. Polecam doświadczyć takiej troski i profesjonalizmu obu Pań zarówno Pani Małgorzaty jak też Pani Karoliny. Polecam Państwu z całego serca i z pełną odpowiedzialnością, jeżeli chcecie zaoszczędzić czas, oraz załatwić wszystkie formalności sprawnie, rzeczowo i skutecznie, nie znajdziecie lepszego miejsca. Jeszcze raz bardzo dziękuję
Jerzy Aleksandrowicz
2014-10-25 09:33
Od wielu lat korzystam z usług różnych agentów i współpraca układa się czasem lepiej, czasem niestety gorzej a czasem fatalnie. Jednak nadzwyczaj rzadko można powiedzieć, że nie tylko współpraca była bardzo dobra co wręcz zostało się co chwilę zaskakiwanym sposobem przygotowania i działania agenta, który dodatkowo potrafi zaplanować wszystko w czasie, co jest wybawieniem dla zapracowanych. Pani Karolino oprawię Pani wizytówkę w ramkę, żeby jej nigdy nie zgubić !!! :)
Ewa Kawecka
2014-10-04 14:49
Pani Małgosia potrafi nie tylko słuchać, ale przede wszystkim słyszeć. Słyszeć oczekiwania klienta, słyszeć to, co nie do powiedziane, co między słowami. Mieszkanie idealne, takie jak sobie wymarzyłam, stary blok z cegły, duże okna, słoneczne, w drzewach, do generalnego remontu, kupiłam w przeciągu dosłownie kilku dni. Pani Małgosiu, dziękuje bardzo, polecam i będę polecać!
Joanna Kępska-Trzcińska pośrednik
2014-09-25 13:48
Muszę i chcę dopisać jeszcze jedno - perfekcyjna i profesjonalna obsługa klientów to fakt wynikający z wpisów od zadowolonych osób, ale jest jeszcze jeden element świadczący o bardzo dobrym działaniu Małgosi Borawskiej - rzetelność, odpowiedzialność i jeszcze raz rzetelność we współpracy z innymi pośrednikami. Osobiście i z ogromną przyjemnością mogę to potwierdzić.
Anna z Warszawy
2014-09-19 11:40
Pani Małgorzata i jej agencja zapewnia sprawną, miłą i w pełni profesjonalną obsługę. To doświadczenie połączone z pozytywnym nastawieniem do klienta. Gorąco polecam. A Pani Małgorzacie dziękuję za pośrednictwo i pozdrawiam :)
Wanda J.
2014-09-17 08:41
Wszystkim sprzedającym mieszkania z pełnym przekonaniem polecam Agencję Nieruchomości Pani Małgorzaty Borawskiej. Pełen profesjonalizm Pani Małgorzaty, życzliwość, otwartość na potrzeby i możliwości klientów, nieograniczona wprost możliwość kontaktu telefonicznego czy e-mailowego, równie nieograniczona cierpliwość przy wyjaśnianiu miliona wątpliwości, gotowość do niesienia pomocy nawet już po sfinalizowaniu sprzedaży pozwoliły nam (a zwłaszcza 88-letniej Mamie) spokojniej pozamykać warszawskie sprawy. Dziękujemy.
Anna Centkowska
2014-09-01 20:05
Bardzo polecam Agencję Nieruchomości Pani Małgorzaty Borawskiej pełny profesjonalizm, a przy tym dużo ciepła i zrozumienia.Dziękuję bardzo za sprawne i szybkie /tylko trzy miesiące / załatwienie wszystkich spraw związanych ze sprzedażą mojego mieszkania w Wa-wie,tym bardziej było to dla mnie komfortowe,że mieszkam 150 km poza Wa-wą.Pani Małgosia tak pokierowała sprawami związanymi ze sprzedażą w/w mieszkania,że łącznie ze spisaniem aktu notarialnego,byłam tylko jeden raz w Wa-wie bez zbędnego kilkakrotnego jeżdżenia .Jeszcze raz bardzo serdecznie polecam Panią Małgosię i Jej Biuro
MAKO wyciąganie wgnieceń
2014-07-21 17:32
Pani Małgorzata wraz z Panią Karoliną dokonują cudów w swojej branży ! bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta. Cała rozmowa 100% skoncentrowana na potrzebach klienta, dopięty każdy jeden szczegół ! Gorąco polecam!
Joanna Lewenda
2014-06-25 10:14
Bardzo przyjemna wspolpraca. Pelen profesjonalizm i zaangazowanie. Serdecznie polecam!
Ewa Stosio
2014-04-12 20:13
Kiedy zdecydowałam się na sprzedaż mojego mieszkania byłam przekonana, że korzystanie z usług pośrednika to strata czasu i pieniędzy. Współpraca z Panią Małgorzatą pokazała mi jak bardzo się myliłam. Z pozoru prosta transakcja może okazać się jednak drogą przez mękę. Gdyby nie pomoc Pani Małgosi podejrzewam, że nie dotrwałabym do końca mojej transakcji sprzedaży. Jest to osoba bardzo kompetentna, uczciwa, bardzo zaangażowana i oddana sprawie, którą prowadzi. Pani Małgorzata ma ogromną wiedzę a także potrafi przewidywać rożne sytuacje i proponować rozwiązania. Nigdy nie pozostawiła mnie z żadnym problemem samą sobie. Była dla mnie dostępna 24h. Polecam bardzo gorąco współpracę z Panią Małgosią ponieważ dla niej Klient jest najważniejszy. Jeśli będzie ku temu okazja na pewno skorzystam z usług Pani Małgorzaty ponownie. Życzę jej wielu sukcesów i powodzenia:-)
Joanna
2014-03-12 16:26
Sprzedarz mieszkania: niepewność, rozterki, trudności, rozczarowania i wtpliwości. Wszystko to łatwiej przejść z takim dobrym duchem opiekuńczym jakim jest pani Małgosia. Zna się na rzeczy, lubi ludzi i mieszkania, meandry dokumentów i przepisów nie stanowią dla niej problemu, można powiedziedzieć, że usuwa kłody spod nóg. Kiedy myslę o nieruchomości myslę o Pani Małgosi, nie wyobrażam sobie tych operacji bez niej bo pomogła mi nie raz.
Marcin Karnowski
2014-02-25 13:30
Swietna wspolpraca, bardzo elastyczne warunki, fachowe doradztwo. Polecam!
Marzena Barszcz
2014-02-22 20:22
Współpraca z Panią Małgosią jest wielką przyjemnością, której towarzyszy zawsze realizacja celu. To osoba, która słucha, a co ważniejsze słyszy porzeby Klienta! Profesjonalizm, zaangażowanie, a przy tym zrozumienie i uważność to cechy, które poszukiwania czynią łatwym i spokojnym procesem. Bardzo polecam. I bardzo dziękuję za kolejną udaną transakcję!
Maciej Kotowski
2014-01-15 16:07
Chciałbym serdecznie polecić biuro Pani Małgosi Borawskiej. Świetna agencja, która w bardzo krótkim czasie znalazła mi moje pierwsze mieszkanie.Ogromny profesjonalizm, życzliwość, cierpliwość, zaangażowanie, a przede wszystkim załatwienie i dopięcie na " ostatni guzik" wszystkich spraw formalnych.O niczym nie musiałem myśleć. Jednocześnie bardzo chciałbym podkreślić wielką pomoc i doradztwo agentki Pani Karoliny Kollat. Dzięki jej konkretnym radom dokonałem trafnego wyboru i MIESZKAM! Dziękuję za wszystko i polecam!
Joanna i Tomasz Dryjańscy
2013-12-16 23:35
Poznaliśmy Panią Małgorzatę przy zakupie mieszkania, występowała w roli pełnomocnika sprzedającego, przebywającego w tym czasie za granicą. Mimo nieobecności właściciela cała transakcja przebiegła spokojnie i bardzo sprawnie. Pani Małgorzata rozsądnie podchodziła do kwestii formalnych, wszystkiego dopilnowała, ale bez tworzenia sztucznych utrudnień. Podchodziła elastycznie do szczegółów umowy, terminów, wyboru własnego notariusza. W trakcie całej współpracy stwarzała poczucie bezpieczeństwa, dało się wyczuć duże praktyczne doświadczenie jeśli chodzi o znajomość przepisów i sposobów skutecznego załatwienia rozmaitych formalności. Nie było pytania, na które nie dostalibyśmy odpowiedzi, wszelkie wątpliwości wyjaśniała na bieżąco, na przykład pytania do Spółdzielni. Niezależnie od profesjonalnych aspektów współpracy dała się również poznać jako osoba sympatyczna i życzliwa. Widać, że lubi ludzi i swoją pracę. Pani Małgorzata szczyci się tym, że klienci do niej wracają, i rozumiemy dlaczego. Szczerze polecamy Jej usługi.
Bartłomiej Drużba
2013-12-04 13:51
Ponad pół roku szukania mieszkania, duże wymagania, ścisłe kryteria do spełnienia i zawężony obszar zainteresowania - wydaje się niemożliwe do znalezienia? Ależ nie! Pani Karolina nie dość, że znalazła mieszkanie, które w stu procentach mi odpowiadało, to jeszcze bardzo pomogła w pertraktacjach i dogadaniu się z ex właścicielami! Duże zaangażowanie w transakcję, widoczna chęć pomocy i oczywiście radość z udanego zakupu i szczęśliwego klienta sprawiają, iż Pani Karolina Kollat zasłużyła na nagrodę Agentki Roku :) Polecam z najczystszym sumieniem Agencję Pani Małgorzaty Borawskiej, a także współpracę z Panią Karoliną - naprawdę warto !
Lucyna D.
2013-11-29 18:38
Tym razem zderzenie z rzeczywistością było bezbolesne - Pani Małgorzata załatwiła dosłownie wszystko, nawet więcej niż "misja" na stronie głównej i po 2 tygodniach miałam zakupione mieszkanie i załatwione wszystkie sprawy łącznie ze zdjęciem hipoteki. Uprzejmość i profesjonalizm w najlepszym wydaniu - polecam Państwu. Lucyna
Anna F. i Bartosz J.
2013-11-15 11:57
Poprzez całą batalię jaką było szukanie mieszkania z rynku wtórnego i kontakt z różnymi pośrednikami okazało się, że mieliśmy szczęście trafiając na Panią Małgorzat, co zaowocowało naprawdę świetną współpracą. Nie było rzeczy niemożliwych do załatwienia. Pani Małgosia bardzo dobrze rozumiała nasze potrzeby i służyła radą oraz swoim doświadczeniem, w sprawach, które były dla nas trudne. Myślę, że dzięki temu podjęliśmy decyzję w sprawie zakupu mieszkania w miarę szybko, a teraz pijemy herbatę już w naszym mieszkaniu :) Każdemu kto szuka „swojego kawałka podłogi” i ma dość tułania się po wynajmowanych mieszkaniach, polecamy Panią Małgorzatę, na pewno nie będzie tego żałować.
Jan Niedzielski
2013-10-31 11:32
Z panią Małgosią miałem okazję współpracować kilkakrotnie, zarówno przy sprzedaży jak i wynajmie różnych mieszkań. Jej nieoceniona pomoc sprawiła, że wszystkie transakacje przebiegały bardzo szybko z korzyścią dla obydwu stron. Polecam!
Malgosia
2013-10-26 14:38
Mila i rzetelna informacja. Uczciwość i pełen profesjonalizm
Kasia i Kuba U.
2013-09-17 22:11
Nie jest łatwo sprostać klientom, którzy chcą kupić poddasze, ale... z ogrodem, w centrum, ale... raczej blisko lasu, najlepiej nad jeziorem i w dodatku przy linii metra... Nieopisana wyrozumiałość i godna pozazdroszczenia cierpliwość Pani Małgosi sprawiły, że znaleźliśmy miejsce, które teraz nazywamy naszym domem. W dodatku Pani Małgosi udało się znaleźć kupca na nasze poprzednie mieszkanie i dopiąć wszystkie terminy tak, żeby cały finał akcji był już jak najkrótszy i jak najmniej stresujący. Dobrze było w ferworze emocji mieć kogoś, kto panuje nad sytuacją i kompetentnie odpowiada na wszelkie pytania. To ktoś więcej niż profesjonalna agentka nieruchomości. To po protu dobry duch :)
Canby Investments sp. z o.o.
2013-09-12 17:17
Pani Małgorzata Borawska i Pani Karolina Kollat to wspaniale zgrany duet. Mieliśmy (i mamy nadal) okazję współpracować przy sprzedaży mieszkań spółki. Od samego początku dało się odczuć przede wszystkim pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, chęć poznania jego opinii i oczekiwań. Kontakt telefoniczny i mailowy z obiema Paniami jest również idealny, można dzwonić z każdą napotkaną po drodze wątpliwością, a obie Panie z pełnym zaangażowaniem wszystko wytłumaczą i doradzą. Do tego wszystkiego są one osobami niesamowicie ciepłymi i uprzejmymi. Na rynku "miliona" agencji nieruchomości naprawdę ciężko znaleźć tą dobrą i właściwą, a Agencja Nieruchomości pani Małgorzaty Borawskiej w każdej kategorii wyróżnia się jako ta najlepsza! Jak najbardziej polecamy Agencję Nieruchomości pani Małgorzaty Borawskiej!
Beata S
2013-09-04 20:58
Profesjonalizm, pełne zaangażowanie. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Najlepsza Agentka jaka mogłam sobie wymarzyć - indywidualne podejście do klienta. Polecam Panią Małgosie i jestem Jej ogromnie wdzieczna za wszystko co dla mnie zrobila.
Arkadiusz i Izabela Stotko
2013-07-16 07:42
Mieliśmy przyjemność współpracy z Panią Małgosia przez ostatnie kilka lat. Przez cały okres Pani Małgosia była w pełni zaangażowana w nasza współprace, spełniając całkowicie nasze oczekiwania. Indywidualne i profesjonalne podejście do nas jako klienta przekładało się na doskonalą współprace i nasze zadowolenie. Poprzez swoje wspaniale umiejętności interpersonalne, odpowiedzialność i trafność określania sytuacji i warunków, potrafiła doskonale doradzać nam w każdej sytuacji i pomagać w sprawach formalnych. Z punktu widzenia wykonywanej pracy jest osoba nadzwyczaj kompetentna, godna zaufania i polecenia. Posiada doskonalą wiedzę i doświadczenie w sprzedaży, kupni i wynajmie nieruchomości, dlatego z perspektywy naszej wieloletniej współpracy z czystym sumieniem możemy zarekomendować Panią Małgosie. Jednocześnie jesteśmy jej ogromnie wdzięczni, za całokształt i nieoceniona pomoc.
Andrzej S.
2013-06-21 09:21
Fachowcy prorokowali: "Będziesz to sprzedawać przez 3 lata", a p. Małgosia dokonała tego w ciągu 3 miesięcy - jest WIELKA !
Monika Figura
2013-06-18 14:27
Pani Małgorzata pomagała mi w wynajęciu mieszkania. Jest osobą kompetentną, pomocną i życzliwą. Widać, że świetnie zna się na tym co robi. Polecam usługi Pani Małgorzaty
Beata
2013-05-15 17:49
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Od tygodnia mam nowe mieszkanie!

Rzetelna firma

Designed by Possible