Zdarzyło Ci się kiedyś, że podczas eleganckiej kolacji kelner nałożył na Twój talerz ogromną porcję znienawidzonej potrawy? Powiedzmy…jakąś mało apetyczną, rozgotowaną breję? Nie wypada odstawić – wszak to porządny lokal. Ale z drugiej strony, zjedzenie takiego posiłku przekracza możliwości Twoich kubków smakowych. Sytuacja nieciekawa, z punktu widzenia zarówno Twojego, jak i restauratora. Aby więc klient miał możliwość samodzielnego wybrania i nałożenia sobie określonej potrawy, należy zainwestować w bufet – pomoże to uniknąć wielu nieprzyjemności i znacznie wzbogaci ofertę.
Wyobrażasz sobie jakikolwiek lokal gastronomiczny bez bufetu? Każda restauracja, kawiarnia, czy też małe bistro powinno być wyposażone w takie urządzenie. Gwarantuje się tym samym, że klienci poczują się swobodnie, bo będą mogli sami zawczasu ocenić, czy dana potrawa wygląda apetycznie i zachęcająco pachnie. Jeśli danie przejdzie taką wstępną weryfikację, klient może równie samodzielnie wymierzyć odpowiednią dla siebie porcję, a jedynym ograniczeniem jest polityka cenowa danego lokalu. Bez obaw można mieszać poszczególne potrawy, skosztować odrobinę każdej lub po prostu, przecząc wszelkim prawom fizyki – stworzyć na talerzu zgrabną piramidkę z ulubionego przysmaku.
Spośród korzyści dla restauratora – również sporo do wymienienia. Przede wszystkim, nie potrzeba już zastępów pracowników do pilnowania poszczególnych naczyń z potrawami. Dzięki temu, że zostaną one umieszczone w podgrzewaczu marki Royal Catering, pozostaną one stale w tej samej, optymalnej temperaturze. Dzięki temu, że ciepłota jest utrzymywana przy użyciu gorącej wody (a nie samego prądu) znajdującej się stale w obiegu, zmniejszą się wydatki na energię. Skończą się też długie godziny, które dotąd spędzałeś z metalowym „druciakiem” i hektolitrami detergentów, niszcząc zarówno powierzchnie urządzenia, jak i swoją skórę. Gładka, stalowa obudowa bufetu sprawia, iż utrzymanie jej w czystości jest wręcz dziecinnie łatwe.
Regulacja? Wystarczy przekręcić termostat na odpowiedni poziom, a już po chwili można korzystać z podgrzewacza Bez obaw, nic nie wystygnie! Już żaden klient nie odejdzie zniesmaczony po tym, jak przyjdzie mu walczyć ze skamieniałym z zimna pieczonym kurczakiem.
Już sama marka Royal Catering, gwarantuje wysoką jakość sprzętów. Profesjonalne bufety są wykonane z dbałością o każdy, najmniejszy szczegół, po to, aby możliwie najlepiej spełnić wymagania restauratorów, oraz ich klientów. Producent oferuje dwa modele, różniące się gabarytami: posiadające 3 lub 4 pojemniki. Dla uzyskania eleganckiego, klasycznego efektu wykończenia, całość przykryto szklaną pokrywą. Urządzenia są w stanie utrzymać stałą temperaturę od 80 do 90 stopni Celsjusza i spełniają wszystkie, nawet najbardziej restrykcyjne wymogi przemysłu gastronomicznego.
Po dalsze szczegóły, a przede wszystkim po zakup podgrzewacza, zapraszamy do sklepu internetowego www.emaks.pl.